X  Inchide

Comanda Rapida

  1. *
  2. *
  3. Alegeti metoda preferata de contact:
  4. *
  5. Abonare la newsletter:
  6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Servicii

Software Asset Management

Softline furnizeaza servicii de Software Asset Management (SAM) de eliminare a riscurilor si optimizare a activelor software ale companiei dvs. Vedeti mai multe despre SAM aici.

Solutii

Echipa Softline are in portofoliu o gama larga de solutii integrate: Microsoft, virtualizare, securitate, CAD/GIS, CRM, ERP. Vedeti mai multe detalii despre solutiile oferite de Softline aici.

Suport tehnic

Grupul Softline are experienta la nivel global de peste 10 ani in oferirea de suport tehnic: servicii de consultanta si tehnologie pentru sustinerea sistemelor existente software si hardware ale clientilor. Specialistii Softline au toate certificarile si toata expertiza necesara pentru a oferi suport performant si in timp real clientilor sai. In prezent, Softline realizeaza servicii suport tehnic pentru clienti din industrii variate: retail, FMCG, banking, distributie, servicii etc. Vedeti detalii despre tipurile de suport tehnic oferite de Softline aici.

Asistenta

Pornind de la experienta de peste 10 ani la nivel global a grupului, Softline Romania ofera o linie completa de servicii pentru clientii din Romania. Clientii nostri beneficiaza de o gama larga de servicii de outsourcing IT la cele mai inalte niveluri. Datorita echipei de specialisti certificati in cele mai sofisticate tehnologii, putem administra resursele companiei dumneavoastra atat partial (in colaborare cu departamentul IT) cat si integral prin intermediul unui SLA cu KPI-uri aprobate. Vedeti mai multe detalii aici.

Educatie

Centrul de educatie Softline Group este lider pe piata serviciilor profesioniste de instruire IT, certificarii si testarii la nivel international. Mai multe detalii aici.

Implementare Microsoft Dynamics CRM

Va punem la dispozitie servicii de consultanta si analiza, precum si implementare, dezvoltare si mententanta dedicate solutiilor CRM de la Microsoft Microsoft Dynamics CRM Online si Microsoft Dynamics CRM 2011. Mai multe detalii aici.